Metamorfózis az oldal történetében

2007-ben, amikor a Manowar újra fellépett Európában, elhatároztuk, hogy elmegyünk egy külföldi koncertjükre. Sokat hezitáltunk, hogy melyik koncertet válasszuk, végül a Kaliakra Rock Festival-ra esett a választásunk. Szeretünk utazni, ezért a helyszín már önmagában is felcsigázott, a koncertről nem is beszélve. Minden nagyon tetszett, leírhatatlan volt a hangulat, ezért úgy döntöttünk, a következő évben is elmegyünk.

Bár a Kaliakra Rock Festival is nagyon tetszett és szívesen elmentünk volna újra, bántuk, hogy a Manowar kiadója szervezte fesztivált kihagytuk, ezért a következő évben a Magic Circle Festival mellett döntöttünk. Mivel a 2008-as, vagyis a II. Magic Circle Festival a zenekar a Kings Of Metal c. albumának 20 éves évfordulóját ünnepelte és a több napos fesztivál keretén belül egymás utáni 2 nap is fellépett, amely egy elég nagyszabású rendezvénynek ígérkezett. Felmerült bennünk, mi lenne, ha ezúttal csoportosan utaznánk el a fesztiválra…

Az ötleten felbuzdulva 2007 júliusában létrehoztuk a manowar.lap.hu linkgyűjtő oldalt, ahol a magyar Manowar rajongók gyülekezni kezdtek. A rajongók örültek a csoportos utazás ötletének, ám az egyre nagyobb érdeklődés miatt létrehoztuk a magyar nyelvű Magic Circle Festival oldalt, majd még 2008-ban megkezdtük a csoportos utazás szervezését.

A jelentkezők 2008. június 27-én egy bográcsozással egybekötött Manowar bulin vettek részt, ahol a külföldi út előtt megismerhették/megismerhettük egymást. Ezt követően a 2008-as fesztiválra már együtt mentünk sátorral, több napra. A fesztiválon összejött társaság külföldi útjáról hazatérve, a Manowar koncert hangulatát felidézve házibulikat, találkozókat szervezett. A fesztiválról készült DVD kiadását szintén egy Manowar buli kereteiben ünnepeltük és lassan „átbuliztuk” magunkat a 2009-es évbe. Ismét számolni kezdtük a napokat a 2009-es fesztiválig, ami legnagyobb meglepetésünkre új helyszínre lett szervezve, de ez természetesen nem vette el a kedvünket. Az oldal ennek következményeként további helyszín leírásokkal, képekkel bővítettük, majd ezek segítségével ismét kiutaztunk.

Most, 2010 elején weboldalunk története új fordulóponthoz érkezett. A társaság bővülése, és egyébb célok miatt új, végleges címre költözünk, megszületett a manowar.hu , amely a jövőben az eddigiekkel ellentétben nemcsak a Magic Circle Fesztiválról, hanem a Manowar zenekarról és a kialakult Magyar Manowar Club életéről fog szólni.

Célunk az oldal segítségével egy olyan nagylétszámú közösség; a magyarországi Manowar rajongók összekovácsolása, amelyre a koncertszervezők is felfigyelnek, felhívva a figyelmüket arra, hogy a Manowar zenekarnak is helye van itt, hisz sokan várjuk a budapesti koncertjüket!

Regisztrálj te is!

Oszd meg!

Leave a Comment