Korsó sörök

Nevezz te is a sörivó versenyre!

A sörivó verseny menete

A 2012. augusztus 25-én, a budapesti Zúzda Rockkertben megrendezésre kerülő Hivatalos MANOWAR Party keretein belül lehetőséged van részt venni a meghirdetett Sörivó versenyen.

A játékban az nyer, aki a start szóra a leghamarabb issza meg a korsó sört egy húzásra úgy, hogy a pohár (korsó) üres marad, és egy csepp sem megy mellé. A korsót a játékos nem emelheti el a szájától, ellenkező esetben a résztvevő kiesik a játékból. A játékos akkor végzett a sörivással, ha letette az asztalra a poharat, és ezt egy „Hail & Kill” felkiáltással jelezte.

A játék jelentkezők számától függően kétfordulós lesz, megfelelő számú jelentkező esetén a nyertesek tovább jutnak a második fordulóba, amelynek a leggyorsabb versenyzője nyeri meg a versenyt.

SZABÁLYZAT

    • A játékba csak 18 év felettiek vehetnek részt!
    • A korsót meg lehet fogni kézzel.
    • Start szóra kezdődik a verseny, ekkor kell a szájhoz emelni a korsót és egy húzásra meginni annak tartalmát.
    • A korsót nem lehet elemelni a szájtól, mert az a játék végét jelenti a játékos számára.
  • Aki először teszi le üresen a korsót az asztalra, jelezve ezt egy „Hail & Kill” kiáltással, és minimális mennyiség folyt mellé, az nyeri meg a játékot (kétfodulós játék esetében az első fordulóban a fordulót, a másodikban a játékot.)

NEVEZÉSI DÍJ

200 Ft / fő. Nevezni az alábbi űrlap segítségével lehet, jelentkezésed a nevezési díj helyszíni befizetésével válik érvényessé. A játék versenyzői nevezésükkel részt vesznek a tombolán, a tombolaszelvényt mindenki a nevezési díj befizetésekor kapja meg! Természetesen a nyertes nem megy haza üres kézzel!

A nevezés már lejárt. Az űrlap már nem elérhető.

A Sörivó versenyen történő részvételedhez a helyszínen vagy elővételben belépőjegyet kell vásárolnod a fent nevezett Hivatalos MANOWAR Partyra. A party résztvevői a klubba történő belépésükkel elfogadják és betartják a Zúzda Rock Kert házirendjét. A party illetve a sörivó verseny szervezői a programváltozás jogát fenntartják!

Oszd meg!

Leave a Comment