MANOWAR koncert

Release Athens 2022 Festival: a MANOWAR ​különleges ajándékkal készül a görög rajongóknak

A görög Manowarriorok rendíthetetlen hűsége ismét győzelmet aratott: a MANOWAR 2022. június 22-én visszatér Görögországba a „Release Athens 2022 Fesztivál” exkluzív főszereplőjeként. A helyszín Plateia Nerou lesz.

Egy tegnap esti Athénban tartott sajtótájékoztatón Joey DeMaio bejelentette, hogy a zenekar zúzós új produkcióval, gyilkos szett listával és egy különleges ajándékkal készül a görög rajongóknak, hogy megemlékezzen a zenetörténet egy igazán kiemelkedő évéről!

A metál rajongók jól tudják, hogy 2022-ben lesz a „The Triumph Of Steel” megjelenésének 30. évfordulója. Ezen az albumon a MANOWAR egy több mint 28 perces „Achilles, Agony and Ecstasy in Eight Parts” című számmal lepte meg a rajongóit, amelyet Homérosz „Iliász” című ógörög költeménye ihletett.

Az emlékezetes évforduló megünnepléseként, valamint a görög Manowarriorok állhatatos és szenvedélyes támogatásáért KÖSZÖNETKÉPPEN a MANOWAR most felvette Homérosz „Odüsszeia” című meséjét, amely a nagy hős Odüsszeuszról és hosszantartó, veszedelmes törekvéseiről szól, amint vissza szeretne térni a feleségéhez és fiához.

MANOWAR 2022 koncert, Görögország
MANOWAR 2022 koncert, Görögország

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy visszatérhetünk Görögországba, és megoszthatjuk tiszteletünket ennek az országnak a csodálatos múltja előtt!” – mondta Joey DeMaio. „A 2019-es Release Athens Fesztiválon kapott fogadtatás fantasztikus volt, mint mindig. A show, valamint a tény, hogy Görögország egyedülálló kultúrája és történelme vett minket körül, ismét arra inspirált bennünket, hogy újra meglátogassuk Homéroszt, ahogy azt régóta terveztük!”

Ennél a projektnél a MANOWAR mindent megtett: nemcsak „The Revenge Of Odysseus” címmel rögzítettek egy dalt a hamarosan megjelenő új stúdióalbumukhoz, hanem Joey DeMaio is Athénba utazott, hogy apával és fiával, Kostas és Konstantinos Kazakos csapatával együtt vegyék fel a szükséges narrációt. Kosztasz kiváló színházi színész és író, akit Görögországban számos filmje miatt kedvelnek, valamint fia Konsztantinosz szintén egy tehetséges színész. Ők ketten egy Odüsszeusz és fia; Telemachus közötti megható párbeszédet mondtak fel az új lemezre és a  történelmi forrásanyag tiszteletére ógörögül tették mindezt. A szöveget Sakis Tolis, a görög „Rotting Christ” metal banda énekese fordította le angolról!

„Öröm és megtiszteltetés volt együtt dolgozni Kosztasszal és Konsztantinosszal, Szakisszal és mindenki mással, aki részt vett ebben a narrációban” – mondta Joey DeMaio. „Kosztaszt „a görög Orson Welles-nek” nevezem. Nem csak mert ennek a két óriásnak figyelemre méltó tehetsége és kiemelkedő hangja van, hanem mert ugyanilyen szenvedéllyel dolgoznak a tökéletes narráción, miközben legalább ennyire szerények és kedves emberek! Alig várjuk, hogy mindent megosszunk rajongóinkkal.”

A „The CRUSHING THE ENEMIES OF METAL ANNIVERSARY TOUR ’22” néven induló turné a zenekar több mint 40 éves történetét, valamint hat MANOWAR-albumot és azok évfordulóját ünnepli:

40. évfordulóját a Battle Hymns albumnak

35. évfordulóját a Fighting The World albumnak

30. évfordulóját a The Triumph Of Steel albumnak

20. évfordulóját a Warriors Of The World albumnak

15. évfordulóját a Gods Of War albumnak

10. évfordulóját a The Lord Of Steel albumnak

A MANOWAR exkluzív 2022-es görögországi előadására szóló jegyek értékesítése 2021. november 18-án, csütörtökön, helyi idő szerint délelőtt 11:00-kor indul a viva.gr weboldalon.

Nézd meg a turné hivatalos előzetesét:

A túrával kapcsolatos további részletekért és a jegyekkel kapcsolatos linkekért látogass el a manowar.com/tour oldalra!

Kövesd a MANOWAR zenekart a manowar.com, Instagram, Facebook és Twitter oldalakon is a friss infókért!

MANOWAR – Megerősített Turné Dátumok:

 • 2022. április 12. (Csütörtök) Hollandia, Rotterdam, NL – Rotterdam Ahoy
 • 2022. április 13. (Szerda) Németország, – Bremen, DE – ÖVB-Arena – Halle 7
 • 2022. április 14. (Kedd) Németország – Berlin, DE – Velodrom
 • 2022. április 16. (Szombat) Németország– Oberhausen, DE – König Pilsener Arena
 • 2022. április 17. (Vasárnap) Németország– Zwickau, DE – Stadthalle
 • 2022. április 21. (Kedd) Németország– Nuremberg, DE – Arena Nürnberger Versicherung
 • 2022. április 22. (Péntek) Németország – Neu-Ulm, DE – Ratiopharm Arena
 • 2022. április 23. (Szombat) Németország – Mannheim, DE – SAP Arena
 • 2022. június 22. (Szerda) Görögország – Athens, GR – Release Athens 2022 Festival
 • 2022. június 30. (Kedd) Spanyolország – Barcelona, ES – Rock Fest Barcelona
 • 2022. július 21. (Kedd) Portugália – Vila Nova de Famalicão – PT – Laurus Nobilis Music Fest

Release Athens 2022 Festival – MANOWAR

Oszd meg!

Leave a Comment