Rock, Drink and Fuck Power csomag

Rock, Drink and Fuck – Az új MANOWAR Power Csomagok már kaphatók!

Manowarriorok és Szexrabszolgák vigyázat! A MANOWAR mottója: Most élhetsz csak igazán! A „Kingdom Of Steel” feltankolt az egyik legnépszerűbb termékből: A MANOWAR „Warrior’s Shield” (Harcos pajzsa) óvszerből! Tökéletes módja ez annak, hogy felelősségteljesen szórakozz!

Rock, Drink and Fuck Power csomag

Igazi különlegességet állítottunk össze, létrehoztunk egy új Power csomagot, amely minden olyan eszközt biztosít számodra, amellyel élvezheted az életet MANOWAR módra:

A MANOWAR „Rock, Drink and Fuck” Power csomag tartalma:

  • 1 db MANOWAR „Warrior’s Shield” óvszer (5 darabos készlet) – Biztosítsd magad vele a legközelebbi MANOWAR koncerten. Sosem tudhatod…
  • 1 db MANOWAR nyakba akasztható sörnyitó – Egy praktikus eszköz minden helyzetben
  • 1 db MANOWAR „Hell On Earth V” DVD – Több, mint 3 óra az utolsó élő MANOWAR előadásokból.

Az együttes értéke 60.00 $ helyett most csak 44.95 $

Minden termék, beleértve az újra készleten lévő „Warrior’s Shiels” óvszert is, egyenként is megvásárolható a Kingdom Of Steel-ben.

Jó szórakozást és védekezz!

Megjegyzés: A „Rock, Drink and Fuck” Power csomag csak korlátozott ideig, a készlet erejéig áll rendelkezésre! (Kérjük olvasd el az üzlet felhasználói feltételeit!)

Ne várj túl sokáig. A Power csomagjaink gyorsan elkelnek! Ne felejtsd el rendszeresen ellenőrizni az új Power csomagjainkat és további nagyszerű ajánlatainkat!

Találkozunk a „The Kingdom Of Steel”-ben!

Oszd meg!

Leave a Comment