Töltsd fel fotógalériád!

Töltsd fel nekünk a Manowar koncerten készített fotóidat!

A fotók feltöltése csak regisztrált tagoknak engedélyezett. A feltöltés menete roppant egyszerű. Sikeres regisztráció, majd belépés után egy szürke csíkot látsz a képernyő, vagyis a weboldal tetején. A szürke csíkban található a vezérlőpult menü. Ha arra klikkelsz, a megjelenő oldalon máris megtalálod a galéria létrehozásához szükséges instrukciókat.

A fotók feltöltéséhez elsőként egy galériát kell létrehoznod, ezt a galéria menüponton belül, az Új galéria/kép menüjében, a második, vagyis az Új galéria létrehozása fül alatt találod. Ez olyan, mint amikor egy mappát hozol létre a gépedben. A galéria nevét mindig csupa kis betűvel, ékezet nélkül hozd létre! Kérjük, mindig legyen benne a Felhasználói neved, az évszám, amikor a képek készültek, illetve a város, ahol a koncerten voltál. Pl.: 2011-nevem-budapest

Több galériát is létre tudsz hozni, és utólag kiválasztani, melyikbe szeretnél feltölteni. Szerepeljen itt még egyszer, hogy a galéria létrehozás csak egy név megadás. Olyan, mintha mappát hoznál létre a számítógépedben a fényképeidnek.

Ha létrehoztad a galériádat, ugyanabban a menüben kell lenned, ahol eddig a képek feltöltéséhez ( Új galéria/kép ) de ezúttal az első, vagy a harmadik fület kell megnyitni. A harmadik fület azoknak ajánljuk, akik tudják, hogyan kell file -okat .zip formátumba becsomagolni, az első fül: Képek feltöltése segítségével pedig a képeket akár egyesével, vagy kb. tízesével is fel lehet tölteni. Ha szerencséd van, a rendszer enged egyszerre több képet is kijelölni az egérrel, de ha nem, akkor egyesével tallózd ki, mindegyik feltölteni kívánt képet (max. 10 – ha túl nagyok a képek, akkor kevesebb..) és csak azután nyomj rá a képek feltöltése gombra.

Sajnos ez a folyamat jó pár percet igénybe vesz, a sebesség függhet az Interneted sebességétől, és a képek nagyságától is. Arra kérünk, légy türelemmel, várd meg, amíg a rendszer a bélyegképeket is elkészíti, ne klikkelj el, amíg a rendszer dolgozik. Várd meg, míg a lap tetején felbukkan az X kép került a galériába felirat!

Ha ez megtörtént, a galéria létrehozása megtörtént. Ezt követően, ellenőrzés után az adminok aktiválják azt a weboldalon.

Kérjük, csak saját fényképet tölts fel az oldalra, hiszen más által készített fényképet a tulajdonos engedélye nélkül nem fogadhatunk el! A sértő, vagy erőszakra, jogszabálysértésre buzdító, önkényuralmi jelképeket tartalmazó, meztelenkedő képeket azonnal töröljük!

Oszd meg!

Leave a Comment