MANOWAR - Warriors Of The World

Warriors Of The World 10th Anniversary Remastered Edition CD

A MANOWAR – Warriors Of The World 10. évfordulójának alkalmából újrakevert CD kiadása 2013. június 28-án jelenik meg Európa-szerte.
facebook_WOTW_banner_alt_v3

Az új kiadás MANOWAR többyszörös díjnyertes, legkelendőbb albumát emeli egy következő szintre.

A teljesen újrakevert és egy bónusz számmal rendelkező album, egy minden eddiginél jobb hangminőségű, vadonatúj kiadás.

A keverési munkálatokat a világhírű Ronald Prent végezte, mely a legendás Galaxy Studios-ban került felvételre, a maszterelés pedig a MANOWAR saját „Hell and Haus Wahnfried” nevű stúdiójában történt, személyesen Joey DeMaio és a MANOWAR hangmérnökének; Dirk Kloiber-nek segítségével.

„Csodálatos élmény volt, újra szemlélni ezt a produkciót. Olyan sok jó emlék fűződik ehhez az albumhoz, a felvételektől az utómunkálatokig és a rengeteg egyedülálló, élő előadásokig. Minden ilyen tapasztalatot bele viszel a munkádba, amikor ott ülsz a stúdióban és egy új élményt hozol létre a rajongóidnak” mondta DeMaio.

A Warriors Of The World 10. évfordulójának újrakevert kiadása tartalmazza mind a 11 eredeti szám teljesen újrakevert kiadását, plusz a „Hosue Of Death” élő felvételét, amelynek felvételére Angliában került sor, a birminghami O2 Academy-n, a Battle Hymns MMXI turné alkalmával, amikor a MANOWAR 16 év után visszatért Angliába.

Az albumon többek között olyan ikonikus címadó számok hallhatók, mint a „Warriors Of The World United„, a csatakiáltást szimbolizáló „Call To Arms„, és további kedvenc himnuszok sora, köztük a „Hand Of Doom” című nótával és az élő kedvenc „House Of Death„-tel.

MANOWAR-Warriors Of The World 10th Anniversary Remastered EditionA „Warriors Of The World 10th Anniversary Remastered Edition” elérhető digitális változatban az iTunes zenei portálon, a CD pedig a www.thekingdomofsteel.com webáruházban.
Számlista:
 1. Call to Arms
 2. The Fight for Freedom
 3. Nessun Dorma
 4. Valhalla
 5. Swords in the Wind
 6. An American Trilogy
 7. The March
 8. Warriors of the World United
 9. Hand of Doom
 10. House of Death
 11. Fight Until We Die
Bónusz szám: 
House Of Death – A felvétel a O2 Academy-n készült Birminghamben, Angliában, 2011. március 27-én.
Oszd meg!

Leave a Comment