MAGIC a Sonisphere-en!

A „Magic-Tribute to Ronnie James Dio” első ízben a közeljövőben rendezésre kerülő Sonisphere Fesztiválokon lesz kapható:

  • Június 23.- Sonisphere Festival Bulgaria- Bulgária, Szófia
  • Június 25.- Sonisphere Festival Romania- Románia, Bukarest
  • Június 26.- Sonisphere Festival Turkey- Törökország, Isztambul

Magic- Tribute To Ronnie James Dio” egy tribute CD a MANOWAR és a Magic Circle Music vezérlésével, amely Ronnie James Dio emlékének tiszteleg. ‘ A Heavy Metal elvesztett egy kiváló művészt és igazi úriembert. Abban a kiváltságban részesültem, hogy a barátja lehettem és szeretném -barátaimmal együtt- kifejezni a tiszteletemet.’- mondja Joey DeMaio a Manowar basszusgitárosa. A Manowar mellet a musical, ami egyébkánt az előtt az ember előtt tiszteleg, aki ’headbangáló’ csapatokat inspirált világszerte, más zenekarokat is fölvonultat, mint például a HolyHell, Metalforce, Awaken, Avigal, Crosswind, Dead Cascione, Harlet és még mások.

A CD (egy két részes tribute-nak az első fele) klasszikusok, mint a ‘Holy Diver,’ ‘Heaven And Hell,’ ‘I Speed At Night‘ and ‘Catch The Rainbow‘ új földolgozásait tartalmazza.

Mind ezeken a fesztiválokon, mind pedig a 2010. Július 11.-én megrenezésre kerülő Magic Circle Festival IV @ Metalcamp iletve a2010. Július 16.-ai Masters Of Rock fesztiválokon beszerezheted a „ Magic-Tribute To Ronnie James Dio” CD-t a MANOWAR árusító bódéjánál.

Az MP3-as verzió azonnali letöltéssel is elérhető a The Kingdome Of Steel Store-ban!

További információkért látogass el a www.magiccirclemusic.com -ra!

Oszd meg!

Leave a Comment