Magic Circle Films International

Mr. Puhl és Joey DeMaioJoey Demaio büszkén jelentette be a Nova Entertainment és Magic Circle Films International, új, közös vállalatát, melyet Joey DeMaio alapított.

A Nova Entertainment Hollywoodban a legsikeresebb termelési vállalatok közé tartozik. A Nova Entertainment irányítója Reginald Puhl, a filmipar veteránja 20 évesen igazgatóként indult a pályán és az 1960-as években, mikor 21 éves volt, sajátja lett a vállalat, melyet feltornázott a a filmipar legjobbjai közé. A kilencvenes évek elején a Nova Entertainment Hollywood felé vette az irányt, „az egyetlen hely, ahol még mindig filmekkel tudod keresni a pénzedet”, mondja Mr. Puhl. Ma a Nova Entertainment Group elég nagy nevet szerzett magá-nak az iparban és sok nemzetközi projekt van mögötte. A társított vállalatok Kalima, Linovo és Mikona befektetései között több olyan is volt, amelynek kasszasikere egymilliárd dollárnál több bevételt hozott, mint például „The Bourne Identity”, „2Fast”, „2Furious”, „The Scorpion King” és a legjobb filmzene (dráma) kategóriában Oscardíjat kapott „8 mérföld”.

„Egy nagyszerű, megbecsülendő dolog, hogy a legprofibb és sikeresebb producerei közül az egyikkel dolgozzon”, mondja az MCF elnöke; Joey DeMaio. Mr. DeMaio a MANOWAR alapítója. DeMaio magasan képzett felvevő mérnök és rekordproducer; ő szintén doktora a Musical Arts és a Grand Cross Knight of Malta -nak. 8 milliónál több hanglemezt adott el, melyből több aranylemez és DVD. Nem csak a zenei világ csillagainak producere, Hollywoodi legendák is fűződnek a nevéhez, mint pl.: Orson Wellest, Susanna Yorkot és Christopher Lee.

„A zenész lénye és Mr. Puhl megosztja a zene és a közönségnek járó legmagasabb minőségi szórakoztatás iránt érzett szenvedélyünket, Mr. Puhl szaktudásával és irányításával a filmgyártás világába belépve magabiztosnak érezzük magunkat ebben az új műfajban.” Partnereink a jövőben sok filmes meglepetésre készülnek!

Oszd meg!

Leave a Comment