A MANOWAR és a hollywoodi hangtervező specialista; Hamilton Sterling összefognak

A mozi és színház legenda Brian Blessed (“Hamlet”, “Flash Gordon”) után a MANOWAR összeállt egy másik hollywoodi veteránnal, a hangtervező Hamilton Sterling-gel, aki a közelgő új “Kings Of Metal MMXIV” MANOWAR albumon található “The Warrior’s Prayer MMXIV” szám felvételében fog nekik segíteni.

Örömmel rögzítette az epikus elbeszélést a korábbi években is, és „egy írás zseniális darabjának” nevezte, együttműködésük a MANOWAR-ral pedig „csodálatos és életformáló”.

„Brian szenzációs munkát végzett! Nem csak elmesélte a történetet, eljátszotta azt.” mondta a basszusgitáros és producer Joey DeMaio. „Amikor hallgatod a narrációt, úgy érzed, mintha egy rövid hollywoodi filmet néznél. Azonnal tudtuk, hogy Brian kiemelkedő teljesítményét ugyanilyen minőségű hanghatásokkal kell kiegészítenünk. Kerestünk egy másik holywoodi nehézsúlyút, és Mr. Hamilton Sterling volt a tökéletes választás!” magyarázta DeMaio.

A hollywoodi veterán Hamilton Sterling a hanghatások szakembere számos jó ponttal rendelkezik, beleértve az olyan akció kasszasikereket, mint a “A sötét lovag – Felemelkedés (The Dark Knight Rises)”, “Men In Black 3”, “War Of The Worlds”, és a “Master And Commander: The Far Side of the World”, melyek közül kettő elnyerte a legjobb hangszerkesztésért járó Oscar-díjat.

„A barátom, a Grammy-díjas hangmérnök; Rich Breen, kapcsolatba lépett velem a MANOWAR hangzás projektje, a “The Warrior’s Prayer MMXIV” miatt. Ebben az esetben a korábban rögzített narratív keretmunka a helyén volt, a kiváló színész Brian Blessed beszélt, akit még fiatal férfiként láttam a „Robert Graves” és az “I, Claudius” c. filmekben. Hangulatos előadása az érzelem egy csodájával volt egyenlő, valamint a dinamikus tartomány teret adott számomra, hogy a legcsendesebb és éteri hangoktól a teljes csatahangokig mozoghassak. Fantáziadús teljesítménye egy kiváló útmutató volt, akárcsak Mr. DeMaio érzéke és rendezői képessége a történethez.” mondta Hamilton Sterling.

Manowar-Kings-Of-Metal-Anni

A MANOWAR “Kings Of Metal” albuma egy mérföldkő a metal történetében, melynek első kiadására 1988. november 18-án került sor. Ezt követte egy világ körüli turné 1989-ben. Ezen eseményeknek a 25. évfordulója alkalmából a MANOWAR kiad ugyanennek az albumnak egy vadonatúj verzióját „Kings Of Metal MMXIV” címmel, amelyet a „Kings Of Metal MMXIV” világ körüli turné követ majd.

Oszd meg!

Leave a Comment