Minden út Asgard-ba vezet

Üdv metáltestvérek és jövőbeli Asgardiánok! Világszerte kapható a jegyirodákban az útlevél a III. Magic Circle Fesztiválra, amely egyúttal belépést jelent az Asgard-ba. Az útleveled az év első metál eseményére csak Németországban több, mint 130 jegyirodában kapható. Jegyek kaphatók még ezen kívül: Hollandiában, Svájcban, Ausztriában, Francia országban, Belgiumban, Angliában, Lengyelországban, Szlovéniában, Magyarországon, Horvátországban, Szlovákiában, Bulgáriában és Szerbiában!

75 euró, ebben benne van a parkolóhely, megismerheted a Németországi Loreley történetét. Itt fog lehullani a lepel titokzatos Asgard-ról 2009. július 18-án. A Manowar, mint főzenekar és speciális vendégei; a Holyhell, Németország legjobb fantasy írója, Wolfgang Hohlbein is színpadra lép majd és a Manowar-ral leleplezik végre a rejtélyes közös projektjüket; az Asgard Saga-t. A teljes lista a fellépőkről, további részletek és a történelmi esemény bemutatója megtekinthető hivatalos weboldalainkon…

Ha kíváncsi vagy, hogy nálatok is lehet-e jegyet vásárolni az országban, látogass el a www.magiccirclefestival.com -ra, kattints „tickets” -re, majd görgess lefelé a nemzetközi zászlóhoz, a lap aljára. Bárhol is légy a világban, minden út Asgard-ba vezet – ha megveszed az „útleveled” a metál őrületbe, a fantasy menyországba; a Magic Circle Fesztivál III-ra.

Tekintsd meg a Magic Circle Festival III promo-videóját:

www.youtube.com/watch?v=fpCNywLxe3E

Ott találkozunk!

Oszd meg!

Leave a Comment